1 abr 2014

Entrades anticipades (a taquilla) i horaris


Els nostres meravellosos i meravelloses companys del CCCB han publicat els horaris i preus de Primera Persona 14. A més, ens informen que ja es poden comprar entrades anticipades a la taquilla del mateix centre. Sense més dilacions, aquí tenen tota la informació.

Primera Persona 2014 8, 9 i 10 de maig

Dijous 8 de maig// Sessió 1, a les 19h: Javier López Menacho / Jorge Carrión / Raúl Cimas

L’autor de Yo, precario, Javier López Menacho, explicarà aventures urbanes a la jungla de l’infern laboral; l’escriptor Jorge Carrión rendirà homenatge al gran explorador nord-americà Burton Holmes, i Raúl Cimas, part fonamental del programa d’humor Muchachada Nui, es despullarà a escena (gairebé literalment).



Dijous 8 de maig// Sessió 2, a les 22h: Tracey Thorn / Manolo Martínez / Nueva Vulcano

La meitat del duet de pop anglès Everything But The Girl, Tracey Thorn, mantindrà una conversa autobiogràfica amb Lucía Lijtmaer; Manolo Martínez, d’Astrud, confessarà per què ha abandonat temporalment el pop, i la banda barcelonina Nueva Vulcano oferirà soroll i balls en primera persona.



Divendres 9 de maig// Sessió 3, a les 19h: ¡A LA CALLE! MEMÒRIES DE MILITÀNCIA/ Gilbert Shelton / DIARIS POP

Diversos activistes de l’esquerra (Antonio Baños, César Rendueles, Carolina del Olmo, Roberto Herreros i David Fernández) ens explicaran les seves primeres passes a la militància; Gilbert Shelton, llegenda viva de la contracultura dels 60 i estrella del còmic, conversarà amb els seus personatges, i per acabar, tres tenors del pop (Felipe, de Los Fresones Rebeldes; Alejandro Díez, de Cooper; i Fernando Pardo, de Sex Museum) faran un repàs musical del seu cançoner.




Divendres 9 de maig // Sessió 4, a les 22h: David Nobbs + Jonathan Coe / Ian Svenonius / Manolo García

El veterà monarca de l’humor fatalista anglès David Nobbs conversarà sobre comèdia trista amb el novel•lista Jonathan Coe; Ian Svenonius (The Make-Up), un dels músics crucials del circuit independent internacional oferirà una classe magistral i musicada, i Manolo García (El Último de la Fila) conversarà sobre la seva carrera amb músics de tres generacions (Extraperlo, El Último Vecino i Miqui Puig).




Dissabte 10 de maig// Sessió 5, a les 19h: Sheila Heti / Jonathan Lethem / Calvin Johnson

La canadenca Sheila Heti, una de les escriptores més aplaudides de la seva generació, explicarà el seu procés de creació; l’escriptor novaiorquès Jonathan Lethem comentarà els fragments més autobiogràfics de la seva obra amb la seva germana, la traductora Mara Lethem, i el músic Calvin Johnson culminarà la seva gira europea acompanyat a l’escenari amb membres de La Estrella de David, de Fred i Son i d’Els Surfing Sirles.



Dissabte 10 de maig// Sessió 6, a les 22h: Bob Stanley + Green Gartside / Irvine Welsh / Gerard Love

Dos mestres i estudiosos dels discos meravellosos, Bob Stanley (Saint Etienne) i Green Gartside (Scritti Politti), parlaran en profunditat sobre música pop; una lectura de Sergi Pons Codina introduirà Irvine Welsh, autor de Trainspotting, que dissertarà en directe sobre la seva vida, fòbies i passions, i per acabar, Gerard Love, baixista de la gloriosa banda Teenage Fanclub, farà un repàs al millor de la seva carrera acompanyat dels joves mallorquins Beach Beach.

Preu: 7€ cada sessió
Reduït: 5€ per a menors de 25 anys i jubilats
Gratuït per a Amics del CCCB, aturats, jubilats amb Targeta Rosa i carnet Docent de la Generalitat

Aforament: 350 persones per sessió