25 abr 2013

Give me five



1- Fem una festa d'inauguració. Som qui som i venim d'on venim, i abans de començar el cicle ho celebrem a la nostra manera. La benvinguda i les salutacions amb els amics on més ens agrada estar i com, amb una cervesa a la mà. Començar amb bon peu i lletra borrosa.

2- Serà el 2 de maig a partir de les 21:30 al C3 del CCCB i hi haurà actuacions. Innegociable.

3- L'Albert Forns ens llegirà fragments de “Albert Serra”, la novel·la que l'ha convertit en un dels escriptors novells més buscats del país. També en Martí Sales -íntim de Primera Persona- amb la Blanca Llum, barallant-se amb “Plens de Vida”, del Fante. Dos criminals literaris venen a posar els punts sobre les i's. Antonio Baños, que assegura que portarà la guitarra, i Valero Sanmartí, lider sectari de membre viril bífid que promet salvar la pàtria catalana. No sabem què, ni com, però hi seran.

4- Toquen tres de les nostres bandes favorites d'aqui aprop. Islandia nunca quema, pop elegant i inspirador que sona als The Go-Betweens i als Flying Nun. Vàlius tenen la immediatesa del pop més tirat i canalla que et puguis tirar a la cara. I els Urogallos, dels que som fans de xapa a la solapa -literal- i que ara mateix són la banda més divertida del planeta.

5. Acabarem punxant discos. En vínil, obvi. Miqui Otero, Miqui Puig i Kiko Amat, junts per a l'ocasió sota el nom de Modena Summit i Los 4 cocos, complices i companys de batalla.

EXTRA POINT. Vinguin, l'entrada és gratuïta.

Aquest és el cartell, fet per en Marc Andreu, de Veracruz, i de Senderos. I dissenyador artesà i pro.