13 dic. 2013

Cambio de Tiempo


Hem tornat i tenim moltes coses a explicar. No ho farem tot avui, però sí que avançarem dates, una novetat i la primera confirmació oficial de Primera Persona.

Per parts:

Manolo Martínez estarà a Primera Persona 2014. Ho ha explicat ell mateix a l’entrevista que li ha fet Kiko Amat -co-director d’aquest cotarro- al web gentnormal. La meitat d’Astrud abandona, renuncia temporalmet al pop. I ho farà a Primera Persona 2014. Els motius que porten a Manolo a donar per acabada aquesta etapa els explica a la citada i llarga entrevista. Llegeixin i decideixin si és una bona notícia o no, en qualsevol dels casos, podran dir adéu a les seves cançons en directe a Primera Persona.

El festival es tornarà a celebrar al mes de maig sota capelina del CCCB. En aquests temps de tenebra i banalització cultural, és una notícia immillorable que segueixin confiant en Primera Persona. Les dates de l’edició del festival de 2014 són el 8, 9 i 10 de maig.

Aquesta és la novetat, enguany ens hi deixen estar tres dies: Més actuacions, shows, concerts i monòlegs del jo que en els altres dues edicions. El cartell està pràcticament tancat (agraïm des d’aquí les diverses propostes rebudes) i podem afirmar sense cap tipus de “beneficio de la duda” que és el millor que podíem tenir.

Ho descobriran molt aviat i es posaran tan feliços com estem nosaltres.