20 mar. 2013

(Dawning of a) New Era


A Primera Persona no ens hem destacat per ser una avantguarda tecnològica. Més aviat ens caracteritzàvem per quedar-nos a segona -o tercera, o quarta- línia de combat. Però un dia o altre havíem de fer el pas. I ja és aquí. L’alba d’una nova era, com deien els Specials. Tot això traduït a un idioma comú vol dir que ens hem fet un compte de twitter i un altre de Facebook. Des d’aquests espais donarem sortida a contingut addicional del cicle Primera Persona, tindrem una interactivitat més ràpida i fàcil amb el públic, centralitzarem les respostes i alhora servirà de canal de comunicació oficial del festival.

Així doncs, no dubteu més i feu-vos seguidors, followers, fans o el que sigui. Podeu triar el nom que més us agradi per seguir amb més regularitat el dia a dia del cicle.

A més, hem actualitzat el bloc amb totes les biografies dels participants d’enguany. I aprofitem l’avinentesa per anunciar-vos que anirem penjant contingut exclusiu, tan escrit com audiovisual, des de demà i fins el dia que comenci el festival, el 3 de maig.

Podeu seguir el twitter de Primera Persona en aquest enllaç

...i aquí teniu el del Facebook

I ja parlant de coses més interessants, us deixem amb l’entrevista que Kiko Amat va fer a Donald Ray Pollock per a la revista Rockdelux del mes de febrer i que podeu llegir a Bendito Atraso.

Darrera aquests invents infernals de xarxes socials i blocs hi ha Jordi Garrigós, man behind Gent Normal i amic de la casa.